NOM DEL CURS: Patrimoni Cultural Rural A càrrec de Stills Calatayud. Guia i monitor mediambiental.
INFORMACIÓ: Eixida a les 9.30 h des del Parc d'Ausiàs March. Tornada a les 14.00h aproxi. Preu:15 €. Inclou guia i vista amb tast. Cal inscriure's en la UPG. (Pl Loreto, 4) Horari d’oficina de 9 a 13.30 h. Places limitades a 25, per ordre d’inscripció. Els desplaçaments des del punt de trobada al lloc d'inici de l'excursió es faran en vehicles propis. |
RECOMANACIONS: BON CALCER, ROBA ADEQUADA, GORRA, PROTECCIÓ SOLAR, ESMORZAR I AIGUA. |
Dissabte 15 de març. CELLER CRIS VANYÓ, CARRÍCOLA
Inscripcions del 10 al 14 de març.
Esta localitat és pionera en el conreu agrícola ecològic, així com en el tractament sostenible d’aigues i fem.
La visita començarà en el Celler Cris Vanyó especialitzat en la producció de vi artesanal, que elabora vins naturals amb varietats autòctones. Un guia expert ens mostrarà les vinyes i l’elaboració del vi, per acabar amb un tast de vins.
Per a completar la jornada, un tècnic municipal ens mostrarà l'innovador sistema de sostenibilitat per al tractament i aprofitament de les aigües residuals i els residus orgànics.
Dissabte 5 d'abril. GRANJA "EL PARRAL", BARXETA
Inscripcions del 31 de març al 4 d'abril.
Dissabte 10 de maig. OBRADOR OMBRIA GURMET
Inscripcions del 5 al 9 de maig.
L'obrador l'Ombria Gurmet, s'ha centrat en productes alimentaris artesanals fets a partir de fruits i verdures naturals i ecològics. La seua especialitat són: olives i salmorres, melmelades, fruites confitades i conserves amb oli d'oliva. En primer lloc, ens desplaçarem a Potries per conéixer el projecte agroecològic El Forcall que subministra a l'Ombria Gurmet la matèria primera amb la qual elabora els seus productes més emblemàtics. Tot seguit visitarem l'obrador en Bellreguard, ací tindrem ocasió d'experimentar en directe l'elaboració de melmelada o panfígol.
No hay comentarios:
Publicar un comentario