NOM
DEL CURS: Descobrint els secrets del vi.
DATA DE REALITZACIÓ: Del 3 de novembre al 3 de desembre |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
OBJECTIUS
GENERALS: - Introduir a l'alumne en el món del vi de manera pràctica, amena i
progressiva. - Desenrotllar les habilitats bàsiques de tast,
identificació sensorial i vocabulari
enològic. - Transmetre coneixements bàsics sobre tipus de vi,
elaboració, conservació i servici. - Comprendre els principals
factors que influïxen en l'estil, la qualitat i el caràcter del vi. - Gaudir, compartir i descobrir el
vi com a element cultural i sensorial.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ESPAIS I RECURSOS: -
Aula equipada amb projector i accés
a aigua. -
Taules per a col·locar copes i fitxes de tast. -
Escopidores. - Material audiovisual
proporcionat pel formador. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
CONEIXEMENTS
PREVIS RECOMANATS: |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
EINES I MATERIALS A APORTAR PER L’ALUMNE: - Copes de
tast (almenys dos copes). - Llibreta o
quadern de notes. - Bolígraf o
llapis. - Ganes de
participar i gaudir. |
No hay comentarios:
Publicar un comentario