CUINA, TALLERS TEMÀTICS

 NOM DEL CURS

CUINA, TALLERS TEMÀTICS
Lloc: Espai Raval (Av Rafelcofer, 24)

Dimarts i dijous de 17 a 19 h.
Tallers independents de 12 h.

INTRODUCCIÓ:

Després d'una llarga temporada sense els tallers de cuina, reprenem de nou una de les activitats més demandades pel nostre alumnat. La proposta actual continua l'organització en tallers temàtics independents per a oferir més flexibilitat i dinamisme a l'aprenentatge i que l'alumnat tinga la llibertat de triar sols els tallers que els interesse.
Les classes es duran a cap en la cuina instal·lada en l'antiga Escoleta del Raval, un espai perfectament condicionat per a complir amb les necessitats de la proposta.

Vine a passar-t’ho bé encara que no tingues experiència en cuina.
T'esperem per disfrutar, compartir i com no, cuinar!

ESPAIS I RECURSOS:

Espai professional amb les eines de cuinar, .

CONEIXEMENTS PREVIS RECOMANATS:

No són necessaris.

EINES I MATERIALS A PORTAR PER L’ALUMNE:

·         L’alumne ha de dur  davantal, així com paper i bolígraf per a prendre notes.

·         L’alumne és farà càrrec de les despeses en els productes d’elaboració.

 

CONTINGUT:

1- CUINA VEGANA. 

Monitora: Africa Campos
Dimarts i dijous  de 17 a 19 h.
Del 4 al 20 de novembre.
Inscripcions del 8 al 18 de setembre.

Veganitzant plats típics valencians i espanyols”

Aprén a veganitzar alguns dels plats més emblemàtics de la cuina valenciana i espanyola; gustosos, nutritius i respectuosos amb el planeta.
Practica tècniques senzilles per substituir ingredients d’origen animal sense perdre el sabor ni l'essència de les nostres receptes de sempre.


  • Arròs al forn. Amb botifarra vegana
  • Paella. Sense carn, però amb tot el sabor de la terreta
  • Fideuà. Totalment vegana sense renunciar al sabor de la mediterrània.
  • Mena de carn amb tomaca. Totalment vegetal.
  • Truita dce creïlles. Sense ou. 
  • Seitan cassolà. Amb versió peix i versió carn.


2- CUINA DE NADAL I EVENTS


Monitora: Sara Gilardi.
Dimarts i dijous  de 17 a 19 h.
Del 2 al 18 de desembre.
Matrícula directa: del 24 al 28 de novembre.















- Llagostins amb allada
- Saquets poma i botifarra
- Involtini de salmon i formatge crema
- Brandada de bacallà
 - Pollastre amb prunas i orelluts
- Llenguado a la meunier
- Pits de pollastre emplenes al xerés amb puré de coliflor
- Espatla de corder al forn amb escalunyes al vi blanc
- Galetes nadalenques
- Pastís de peres al vi negre


3- CUINA TRADICIONAL VALENCIANA


Monitora: Sara Gilardi.
Dimarts i dijous  de 17 a 19 h.
Del 13 al 29 de gener.
Matrícula directa: del 15 de desembre al 9 de gener.








- Fideuà
- Arròs amb fesols i naps
- Paella valenciana
- Arròs a banda
- Suquet de rap
- Samfaina


4-CUINA ITALIANA


Monitora: Sara Gilardi.
Dimarts i dijous  de 17 a 19 h.
Del 10 al 26 de febrer.
Matrícula directa: del 2 al 6 de febrer.















- Lasagna
- Risotto de bolets
- Parmiggiana d'albergínia
- Saltimbocca alla romana
- Tiramisú
- Pannacotta amb coulis de fruits rojos
- Pasta fresca
- Salsa bolonyesa
- Salsa carbonara


METODOLOGIA.

És prioritzara l'activitat  pràctica i la realització d'exercicis amb explicacions per part del      formador.

 Es fomentarà la participació activa i la col·laboració i relació entre els companys.





 

No hay comentarios:

Publicar un comentario