CUINA, TALLERS TEMÀTICS


PA  ARTESÀ: Elaboració i tipus

Monitor: Pepe Cotaina
Lloc: Coqueria Pepe Cotaina. Av. República Argentina, 104

De l'1 al 10 de novembre.
Dilluns, dimarts i dimecres de 16.30 a 18.30 h.



 





OBJECTIUS GENERALS:

  • Elaborar de manera artesana

diferents tipus de pans, fàcils de realitzar perquè

puguen sumar-se a la tendència d'oferir pa

artesà casolà en les seues taules, que enriqueix i

acompanya qualsevol tipus de plat.

 

  •  Aprendre les tècniques idònies de pastat i enfornat, amb

matèries primeres de primera qualitat, sense additius ni

conservants  destacant el seu major sabor i la seua

major durabilitat, perquè pugam valorar

la diferència de menjar un bon pa.

 

ESPAIS I RECURSOS:

Espai profesional amb les eines de cuinar, pastar i enfornar.

 

CONEIXIMENTS PREVIS RECOMANATS:

No son necessaris.

 

EINES I MATERIALS A PORTAR PER L’ALUMNE:

·         L’alumne ha de dur chaquetilla o davantal, així com

paper i bolígraf per a prendre notes.

·         L’alumne és farà càrrec de les despeses en els productes d’elaboració.

 

CONTINGUT:

  •          Els diferents tipus de pa.
  •          Tipus de farines i diferents usos per a pa i rebosteria.
  •          Tècniques de pastar i enfornar.
  •          Receptari i elaboracio.
  •          Varietat d’ingredients: Fruits secs, sésam, passes, olives.

 

METODOLOGIA.

  •          És prioritara l'activitat  pràctica i la realització d'exercicis amb explicacions per part del      formador.
  •        Es fomentarà la participació activa i la col·laboració i relació entre els companys.



DOLÇOS DE NADAL:  Elaboració de Dolços tradicionals


Monitor: Pepe Cotaina

Lloc: Coqueria Pepe Cotaina. Av. República Argentina, 104

 Del 13 al 22 de desembre.
Dilluns, dimarts i dimecres de 16.30 a 18.30 h.

 MATRÍCULA: del 29 de noviembre al 10 de desembre, per ordre d’inscripcions.

 

OBJECTIUS GENERALS:

·         Elaborar de manera artesana diferents tipus de dolços de Nadal, perquè puguen fer-se a casa i incloure’ls en els menús familiars de Nadal.

 

ESPAIS I RECURSOS:

·         Espai professional amb les eines de cuinar, pastar i enfornar.

 

CONEIXEMENTS PREVIS RECOMANATS:

·         No són necessaris.

 

EINES I MATERIALS A PORTAR PER L’ALUMNE:

·         L’alumne ha de dur chaquetilla o davantal, així com

paper i bolígraf per a prendre notes.

·         L’alumne és farà càrrec de les despeses en els productes d’elaboració.

 

CONTINGUT:

·         Diferents tipus de dolços de Nadal

·         Varietat d’ingredients per fer els dolços més tradicionals.

·         Receptari i elaboració : Mantegades, pastissets de moniato i d’ametla, cocotets, massapà, etec.

 

 METODOLOGIA.

·         Es prioritzara l'activitat  pràctica i la realització d'exercicis amb explicacions per part del formador.

·         Es fomentarà la participació activa i la col·laboració i relació entre els companys.




COQUES VALENCIANES: Breu Història, elaboració i tipus

 

Monitor: Pepe Cotaina
Lloc: Coqueria Pepe Cotaina. Av. República Argentina, 104

 Del 17 al 26 de gener de 2022.
Dilluns, dimarts i dimecres de 16.30 a 18.30 h.

 MATRÍCULA: del 10 al 14 de gener, per ordre d’inscripcions.

 

OBJECTIUS GENERALS:

·         Elaborar de manera artesana diferents tipus de coques, dolces i salades, així com farcits de les coques fàcils de realitzar perquè puguen fer-se a casa i afavorir estos  plats com a referents de la gastronomia mediterrània.

 

 

ESPAIS I RECURSOS:

Espai professional amb les eines de cuinar, pastar i enfornar.

 

CONEIXEMENTS PREVIS RECOMANATS:

No són necessaris.

 

EINES I MATERIALS A PORTAR PER L’ALUMNE:

·         L’alumnat ha de dur chaquetilla o davantal, així com

paper i bolígraf per a prendre notes.

·         L’alumnat és farà càrrec de les despeses en els productes d’elaboració.

 

CONTINGUT:

·         Breu Historia de les Coques

·         Diferents tipus de coques dolces i Salades.

·         Tècniques de pastar i enfornar.

·         Receptari i elaboració.

·         Varietat d’ingredients: verdures de temporada, així com farcits de tendència o tradicionals.

 

 

METODOLOGIA.

·         És prioritzarà l'activitat  pràctica i la realització d'exercicis amb explicacions per part del formador.

·         Es fomentarà la participació activa i la col·laboració i relació entre els companys.

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario