NOM DEL CURS
CUINA, TALLERS TEMÀTICS
Lloc: Espai Raval (Av Rafelcofer, 24)
Dimarts i dijous de 17 a 19 h.
Tallers independents de 12 h.
INTRODUCCIÓ:
Les classes es duran a cap en la cuina instal·lada en l'antiga Escoleta del Raval, un espai perfectament condicionat per a complir amb les necessitats de la proposta.
Vine a passar-t’ho bé encara que no tingues experiència en cuina.
T'esperem per disfrutar, compartir i com no, cuinar!
ESPAIS I RECURSOS:
Espai professional amb les eines de cuinar, .
CONEIXEMENTS PREVIS RECOMANATS:
No són necessaris.
EINES I MATERIALS A PORTAR PER
L’ALUMNE:
· L’alumne ha de dur davantal, així com paper i bolígraf per a prendre notes.
·
L’alumne és farà càrrec de les despeses en els productes
d’elaboració.
CONTINGUT:
Dimarts i dijous de 17 a 19 h.
Del 4 al 20 de novembre.
“Veganitzant plats típics valencians i espanyols”
Aprén a veganitzar alguns dels plats més emblemàtics de la
cuina valenciana i espanyola; gustosos,
nutritius i respectuosos amb el planeta.
Practica tècniques senzilles per substituir
ingredients d’origen animal sense perdre el sabor ni l'essència de les nostres receptes de sempre.
- Arròs al forn. Amb botifarra vegana
- Paella. Sense carn, però amb tot el sabor de la terreta
- Fideuà. Totalment vegana sense renunciar al sabor de la mediterrània.
- Mena de carn amb tomaca. Totalment vegetal.
- Truita dce creïlles. Sense ou.
- Seitan cassolà. Amb versió peix i versió carn.
2- CUINA DE
NADAL I EVENTS
Monitora: Sara Gilardi.
Dimarts i dijous de 17 a 19 h.
Del 2 al 18 de desembre.
- Saquets poma i botifarra
- Involtini de salmon i formatge crema
- Brandada de bacallà
- Llenguado a la meunier
- Pits de pollastre emplenes al xerés amb puré de coliflor
- Espatla de corder al forn amb escalunyes al vi blanc
- Galetes nadalenques
- Pastís de peres al vi negre
3- CUINA TRADICIONAL
VALENCIANA
Monitora: Sara Gilardi.
Dimarts i dijous de 17 a 19 h.
Del 13 al 29 de gener.
- Arròs amb fesols i naps
- Paella valenciana
- Arròs a banda
- Suquet de rap
- Samfaina
4-CUINA ITALIANA
Monitora: Sara Gilardi.
Dimarts i dijous de 17 a 19 h.
Del 10 al 26 de febrer.
- Parmiggiana d'albergínia
- Saltimbocca alla romana
- Tiramisú
- Pannacotta amb coulis de fruits rojos
- Pasta fresca
- Salsa bolonyesa
- Salsa carbonara
METODOLOGIA.
És prioritzara l'activitat pràctica i la realització d'exercicis amb explicacions per part del formador.
Es fomentarà la participació activa i la col·laboració i relació entre els companys.
No hay comentarios:
Publicar un comentario