CUINA. TALLERS TEMÀTICS

NOM DEL CURS:

















Cuina. Tallers temàtics
Tallers de 10 h
Preu: 20 €
Lloc: Avinguda del Grau, 4



PROGRAMA 1Q- DE NOVEMBRE  A FEBRER
:Les noves tècniques culinàries han produït una vertadera revolució que s'ha definit com a gastronomia avantguardista. Però els xefs més reconeguts d’esta corrent manifesten reiteradament el gran respecte que prodiguen per la cuina tradicional. Finalment, tots junts, comparteixen un mateix objectiu: agradar al paladar. Amb esta proposta vos convidem a elaborar plats arrelats a la cuina tradicional, però incorporant tècniques i sabors contemporanis.




 TRADICIÓ I MODERNITAT
Del 5 al 14 de novembre de 2018
Dilluns, dimarts i dimecres de 17.30 a 19.30 
Inscripcions: del 17 al 28 de setembre.

- dilluns 5: Coca de bonyítol amb pebre i xerris confitades amb puré d’albergínia i pols olives negres. 
-   dimarts 6: Amanida de Llentilles amb pesto. 
-   dimecres 7: Madalenetes salades. 
-   dilluns 12: Gelatina de tomaca amb pernil cruixent. 
-   dimarts 13:  Purrusalda amb escuma de creïlles, crema de porros i abadejo. 
-   dimecres 14: Tarta de formatge. 


RECEPTES DE NADAL
Una de les parts més important en les celebracions nadalenques són els menjars i sopars amb amics i familiars. El Nadal és una gran oportunitat per a sorprendre els que més volem amb receptes que impressionen pel seu sabor, ingredients o elaboració i que se n'isquen de l'habitual. Per a facilitar-vos els menús d’este Nadal vos proposem este taller amb receptes assequibles sense renunciar a presentar una taula especial composta de plats elaborats i exquisits.


Del 3  al 12 de desembre de 2018
Dilluns, dimarts i dimecres de 17.30 a 19.30  
Matrícula: Del 26 al 30 de novembre

- Dilluns 3:  Parmentier amb polp i romesco
- Dimarts 4:  Blinis amb tàrtar de tonyina.
-Dimecres 5: Canelons. 
-Dilluns 10:  Salmó en papillote amb pesto de rúcola, xerris confitades i parmesà.
-Dimarts 11:  Pastís d’escorpa i gambetes. 
-Dimecres 12: Tatin de foie i poma amb toffe de mistela.


PLATS DE CARN 

Un dels aliments més benvolguts pels amants de la cuina és la carn. En part, gràcies a la seua versatilitat que permet aconseguir una gran varietat de deliciosos plats. És, a més, l’ingredient predilecte per als menús de celebració i les ocasions especials. Ara teniu la posibilitat d'elaborar receptes tradicionals de carn però amb una preparació diferent que els aportarà un sabor especial, i únic.

Del 14 al 23 de gener de 2019
Dilluns, dimarts i dimecres de 17.30 a 19.30 
Matrícula: del 7 al 11 de gener

- Dilluns 21:  Caldereta de corder. 
- Dimarts 22:  Crepinet de rabo
- Dimecres 23:  Estofat de galta de vedella. 
- Dilluns 28: Gallina trufada. 
- Dimarts 29: Rotllet de pollastre amb verdures i salsa de prunes. 
Dimecres 30: Filet rus amb puré de castanyes i reducció de vi. 


PASTES I COQUES 

Tant les pastes com  les coques són menjars de llarga  tradició en la cuina mediterrània i que han esdevingut plats universals. Utilitzen la massa de farina com a matèria primera bàsica que s’elabora amb diferents formes que, al cuinar-los,  absorbeixen amb molta facilitat els sabors dels ingredients que els acompanya. En este taller aprendrem els plats més reconeguts però preparats amb un toc especial i diferent.

Del 4 al 13 de febrer de 2019
Dilluns, dimarts i dimecres de 17.30 a 19.30 
Matrícula: del 28 de gener  a l'1 de febrer

- Dilluns 4:  Lassanya Alfredo. 
- Dimarts 5:  Coca de brandada d’abadejo. 
- Dimecres 6:  Tallarins al teriyaki amb verdures i gambetes. 
- Dilluns 11: Dossa de cigrons amb Humus, pollastre hoisin i espinacs. 
- Dimarts 12: Moussaka. 
Dimecres 13: Coca del forat amb cebeta confitada, foie i melmelada de figa. 



2 comentarios:

  1. Buenos dias.
    Este último taller de Arroces Melosos que se distribuye en seis dias, si es a 2 horas por dia, son 12 horas. Es correcto? Entiendo que en la cocina el tiempo es dificil medirlo pero es por aclarar si la inscripcion al taller es para todos los dias o sólo una semana u otra. Es una duda que tengo. Gracias.Rosario

    ResponderEliminar
  2. El Taller consta, efectivament, de 12 h i la matrícula és completa per als sis dies. Unicament a efectes d'administració ho considerem un curs de 10 h.

    ResponderEliminar