Cuina. Tallers temàtics
Tallers de 10 h
Preu: 20 €
Lloc: PEKO, Avinguda del Grau, 4
PROGRAMA 2Q-DE MARÇ A MAIG DE 2020
Cuinar i menjar són activitats
inherents a l'esser humà, fins i tot hi ha teories
que proposen que va ser el fet de cuinar els aliments allò que va
propiciar que la nostra especie es desenvolupara i evolucionara.
En qualsevol cas, tots estem d’acord que cuinar i menjar
a més d’una necessitat ineludible per a viure, són plaers
universals que en els darrers anys també han esdevingut en moda.
Programes de TV, cuiners estrella, creixement exponencial de
restaurants amb estrelles, etc.
Pel que fa a la UPG hem ofert tallers de cuina des de fa més de trenta anys, per la qual cosa estem convençuts d’haver contribuït a la felicitat de moltes persones. En esta nova edició continuem apostant per receptes que combinen la tradició amb tècniques i maneres de fer contemporanis, i sempre assequibles a tothom.
Pel que fa a la UPG hem ofert tallers de cuina des de fa més de trenta anys, per la qual cosa estem convençuts d’haver contribuït a la felicitat de moltes persones. En esta nova edició continuem apostant per receptes que combinen la tradició amb tècniques i maneres de fer contemporanis, i sempre assequibles a tothom.
PASTA
Del 2 a l‘11de març de 2020
Dilluns, dimarts i dimecres de 16.30 a 18.30
Matrícula: del 24 al 28 de febrer
ARROSSOS ESTIUENCS
Matrícula: del 23 al 27 de març
● Dilluns 30: Arròs negre de calamarets i gambes amb alls tendres.
● Dimarts 31: Arròs de tonyina negra amb
samfaina.
● Dimecres 1 Arròs al forn d’estiu.
● Dilluns 6: Arròs de verdures.
● Dimarts 7: Fideuà.
● Dimecres 8: Arròs de llamàntol i polp.
CUINA REFRESCANT
De l‘11 al 20 de maig de 2020
Dilluns, dimarts i dimecres de 16.30 a 18.30
- Dilluns 2: Espaguetis de pera al vi dolç amb gorgonzola, pernil i nous.
- Dimarts 3: Tallarins al teriyaki amb verdures i gambetes.
- Dimecres 4: Raviolis de “rabo de bou” amb salsa del rostit i vi blanc.
- Dilluns 9: Nyoquis amb salsa de gambetes i soja.
- Dimarts 10: Lasanya de bolets.
- Dimecres 11: Canelons Rossini.
ARROSSOS ESTIUENCS
Del 30 de març al 8 d’abril de 2020
Dilluns, dimarts i dimecres de 16.30 a 18.30 CUINA REFRESCANT
Dilluns, dimarts i dimecres de 16.30 a 18.30
Matrícula: del 4 al 8 de maig- Dilluns 11: Cebiche de peix (segons mercat).
- Dimarts 12: Amanida de cigrons i salmó.
- Dimecres 13: Gaspatxet de meló d’Alger i fruits rojos.
- Dilluns 18: Salmorejo.
- Dimarts 19: Vichisoisse de pera.
- Dimecres 20: Amanida de cavalla escabetxada.
Buenos dias.
ResponderEliminarEste último taller de Arroces Melosos que se distribuye en seis dias, si es a 2 horas por dia, son 12 horas. Es correcto? Entiendo que en la cocina el tiempo es dificil medirlo pero es por aclarar si la inscripcion al taller es para todos los dias o sólo una semana u otra. Es una duda que tengo. Gracias.Rosario
El Taller consta, efectivament, de 12 h i la matrícula és completa per als sis dies. Unicament a efectes d'administració ho considerem un curs de 10 h.
ResponderEliminar